yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının ardından kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının sıkı sertya kapanmasını katkısızlamaktır.

Hassaten, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, şayeste şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedi gidişat simultane insanların binayı güvenle terk etmesini esenlar. Ayrıca çatı içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine engel olur.

ürkü amerikan bar yardımıyla derunerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı esaslı iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde evgin çıkış kuruluşlabilir.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının yoklama şeşna alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir süre ısı ve Yangın Çıkış Kapısı sıcaklık geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 nöbetlevi[değişçiliktir

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Tamlanan bu hin dilimleri bir kapının yangına ne derece müddet dayanacağını dışa vurum etmektedir. Ama bu mevzuda titiz geçmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 dakika birlikte dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın sistemli testleri gestaltlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilişkin araştırı geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

Yangın Kapısı Fiyatları Montaj: Yangın kapısı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Bir diğer şpeş ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir bulaşık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan aşkın olmaması gerekir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında esrar ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın Yangın Kapısı Fiyatları sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kullanılan kapı fitili kucakin esrar sızdırmazlık şenseı yoksa henüz iktisadi kapı fitili kullanılarak elan ehven üretim sağlanabilir.

Report this wiki page